Malaysia Hari Ini (2020) | Thu, Mar 19

11
17Malaysia Hari Ini merupakan sebuah rancangan bual bicara yang padat dengan pelbagai informasi menarik berkenaan hal ehwal semasa, kesihatan serta isu-isu viral untuk menjana pemikiran masyarakat.

#MalaysiaHariIni
#MHI

Tonton episod penuh di :

Nguồn:https://congtychungkhoan.com/

11 COMMENTS

 1. Ingatlah dan bersabar, duduk dirumah terasa boreng memanglah, byk orang diluar sana pun sama. Jikalah hanya boreng lebih parah lagi terus baring dan tidak bangun2 akibat Covid19. Atas kesabaran anda adalah kejayaan anda sama mengembling tenaga dengan anggota pembasmi dibarisan hadapan. Tentu berhadapan dgn jenazah Covid engkau tak sanggup mengkebumikan kerana resiko tinggi. Disana bukan sahaja tugas hadapan yg berat malah untuk meninggalkan keluarga mereka lagi berat. Fikir baik lee…yee.

 2. China the biggest population in the world he can control the public 99% stay home but malaysian some people still stubborn and go out… they are really no sense. please la follow the instructions help others don't create extra problems thanks.

 3. biar lah die nk keluar ~ nk yahoo yahoo sekali pun ape ade kesahnya. bukannye semua org boleh ikut,, diolok diolok "lu pikir loh sapak"

 4. Face mask tk ada stok, macam mana km nk pakai semua farmasi tanyak jawapanya tk ada stok, kita pe kdi pun ada ramai org km pun takut, selagi tk ada stok covid 19 mesti merepak frm ipoh kalau blh kedai runcit,farmasi tlg hantar stok, hal ehwal pengguna tlg siatat

 5. Kepada PM,

  Hamba mencadangkan agar Masjid² terus dibuka. Kalau nak dibandingkan situasi dalam pasaraya dgn situasi dalam masjid, pasaraya lebih terdedah dgn wabak ini.

  Untuk mengelakkan dari pengkhianatan (sekiranya ada terutama dari kafir), perlukan kawalan tak kira sama ada disediakan oleh pihak kerajaan mahupun sukarela dari pihak² masjid sbg langkah berjaga-jaga kerana selalunya Muslim di mana² seluruh dunia sentiasa dikecam.

  Hamba memberi cadangan agar dipertimbangkan.

  Semoga Rahmat Perlindungan Allah SWT sentiasa bersama kita.

  #Malaysia #BuletinTV3 #BuletinUtama #BU #Malaysia2020 #AwaniNews #MY2020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here